Hjem
Årets rejse
Missionen
Medlemsskab
Bestyrelsen
Sponsorer
Kontakt
2018 går til Gran Canaria


Vi har reserveret værelser med all inclusive i Playa del Ingles på det 3 stjernede Ifa Buenaventura Hotel.

Vi rejser fra Billund onsdag den 26. september 2018 kl. 08.20 med ankomst til Las Palmas kl. 12.30.
Hjemturen til Billund rejser vi fra Las Palmas onsdag den 3. oktober 2018 kl. 13.50 med hjemkomst i Billund 19.40.

Fra København skal vi af sted omsdag den 26. september kl. 09.15 med ankomst Las Palmas 13.35.
Hjemturen til København rejser vi fra Las Palmas onsdag den 3. oktober 2018 kl. 14.55 med hjemkomst i København kl. 21.05.

Prisen er ca. 7500 kr pr mand med all inklusiv. Sidste tilmelding den 25. januar 2018 (først til mølle).

Depositum på 1500 kr skal senest indbetales 31. januar 2018.

Inkluderet i flyrejsen er bagage på 20 kg, transfer samt mad ombord på flyet.

Man har på stedet mulighed for at leje el scooter til 960 kr, og der kan komme ekstra udgifter i forbindelse med udflugt.

Hotellet:
Hotellet IFA Buenaventura er et stort og hyggeligt hotel, hvor du kan tage del i en masse faciliteter. Her er ikke langt til shopping og forlystelseslivet i Playa del Inglés. Fyld feriedagene op med skønne dyp i poolen, fitness og restaurantbesøg. Hotellets animationsteam sørger også for, at store og små har det godt og sjovt.
Hotellet har to dejlige poolområder med solstole og parasoller. Ved det ene poolområde er der en stor pool, hvor alle aktiviteterne bliver afholdt. I den mere stille del af hotellet er der to pools, heraf en børnepool som ikke er opvarmet. En pool er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. To udendørs jacuzzier (ikke opvarmede). Håndklædeservice mod depositum og betaling.

På hotellet finder du poolbaren Honolulu og barerne Freddys Bar og Banana (inkluderet i All Inclusive) samt den engelske pub og Meeting Bar (indgår ikke i All Inclusive). I Meeting Bar er der gratis wifi. Buffetrestauranten La Guitarra og restaurant PicNic, hvor du kan nyde skønne retter. (Lange bukser er påkrævet til middag).
Der er underholdning på stedet. Gratis wifi i receptionen. Internethjørne mod betaling. Støj fra trafikken kan virke forstyrrende i nogle værelser.


Rejsen 2017 gik til Mallorca


Rejsegruppens tur gik i år igen til Mallorca, Hotel Protur Palmeras Playa. Vi har været på Mallorca flere gange og har gode oplevelser fra øen.

Hotellet havde fine faciliteter og standarden var høj. Det betyder meget, at hotellets indretning, pool området og ikke mindst værelserne er handicapvenlige.
I år oplevede vi en stor hjælpsomhed fra hotellets personale, da vi havde brug for en plejeseng, El scooteren stod klar til os og personalet var hjælpsomme, når vi skulle sidde samlet om aftenen og i spisesalen, og livredderen stod klar hver gang vi skulle i poolen.

Udflugten med bustur skulle gå til Byerne Soller og Valdemossa. Da regnen satte ind, måtte vi ændre dette. Vi spurgte buschaufføren, om han kendte et sted, hvor vi kunne spise. Efter et opkald ændrede han ruten og kørte os til et fint lokalt spisested. Udfordringerne er ofte toiletbesøgene, hvilket det også var på dette cheap replica watch sted, men ved fælles hjælp klarer vi det altid.
Vi havde en dejlig dag på stranden, hvor vi frit kunne benytte os af badevognen. I år havde vi en ny deltager med, som ikke har badet i havet de sidste 12 år, siden hun blev ramt af en blodprop i hjernen.
Hotellet havde underholdning med musik og mange morede sig på dansegulvet.
Vi gav de gæve tjenere 100 euro i drikkepenge, hvorefter de kvitterede med fire spande med champagne. Det vakte bifald fra de øvrige gæster og anerkendende blikke næste dag.

Igen en dejlig tur, hvor gensynets glæde var stor og nye deltagere og hjælpere faldt godt ind og udtrykte, at de ønskede at deltage igen næste år.

Rejsen 2015 går til Rhodos
- med Bravo Tours på Pegasos Hotel, den 19. til 26. september 2015


Pris fra: 7.550,- kr.
Tilmelding efter "først til mølle" princippet, senest 15. februar 2015.
Udskriv tilmeldingsblanketten, udfyld, underskriv og send eller mail den til os.
Åben tilmeldingsblanket her

Se mere om hotellet her
Design & produktion www.suboles.dk - Copyright 2014